menu

  • 2015.11.04.

007 Spectre – A Fantom visszatér – Uránia mozi

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol akcióthriller, 150 perc, 2015

16 éven felülieknek!

Vetítés(ek):

Patkós Irma terem
November 05-11. (csütörtöktől-szerdáig)  17.15 és 20.00

Rendező:
Sam Mendes

Szereplő(k):
James Bond – Daniel Craig
Lucia Sciarra – Monica Bellucci
Oberhauser – Christoph Waltz
M – Ralph Fiennes
Max Denbigh – Andrew Scott
Moneypenny – Naomie Harris
Q – Ben Whishaw
Madeleine Swann – Léa Seydoux
Mr. White – Jesper Christensen
Mr. Hinx – Dave Bautista

Leírás

Egy titokzatos múltbeli üzenet arra készteti a 007-es ügynököt (Daniel Craig), hogy a szabályokat megszegve magánakcióba kezdjen Mexikóvárosban. A hajsza során eljut Rómába, ahol megismerkedik a titokzatos és gyönyörű Lucia Sciarrával (Monica Bellucci), egy hírhedt bűnöző özvegyével. Miután Bond beférkőzik egy titkos találkozóra, felfedi egy velejéig romlott szervezet, a Spectre létezését.
Eközben Londonban Max Denbigh (Andrew Scott), a Nemzetbiztonsági Központ új igazgatója megkérdőjelezi Bond tetteit, amely veszélybe sodorja az M (Ralph Fiennes) által vezetett MI6 létezését is. Bond titokban beszervezi Moneypenny-t (Naomie Harris) és Q-t (Ben Whishaw), hogy segítsenek neki megtalálni Madeleine Swann-t (Léa Seydoux), az ügynök ősellenségének, Mr. White-nak (Jesper Christensen) a lányát, aki a Spectre elleni harc kulcsfigurája lehet. Egy rettegett bérgyilkos lányaként ő az egyetlen, aki úgy képes megérteni Bondot, mint senki más.
Ahogy a titkosügynök közelebb kerül a rejtély megoldásához, vérfagyasztó kapcsolatra bukkan önmaga és az általa keresett ellenség (Christoph Waltz) között.

Forrás: port.hu

Kapcsolódó képek