menu

  • 2015.04.29.

Edzőváltás a Ceglédi VSE labdarúgó csapatánál

Az elektronikus sajtóból már értesülhettek a ceglédi labdarúgást kedvelő szurkolók, hogy váltás történt az NB II bajnokságban szereplő Ceglédi VSE labdarúgó csapatának szakmai vezetésében.

A vezetőség döntése értelmében az utóbbi fordulók eredménytelensége miatt szerződést bontottak Szabó István vezetőedzővel és segítőjével Virág Ferenc másodedzővel.

A csapat szakmai irányítását a Kecskeméti József és Koncz Zsolt kettős vette át a hátralévő öt fordulóra.
Célként és feladatként egyértelműen a labdarúgó csapatnak a másodosztályban való biztos bent maradását határozták meg a vezetők az új szakmai stáb részére.

Kecskeméti József ceglédi színekben kezdett focizni, gondolom nem kell bővebben bemutatnom a szurkolóknak. Tagja volt a ceglédi labdarúgás új NB II-es korszakát megnyitó NB III-as bajnok csapatnak. Azóta több vezetőedzőnek volt segítője. Jelenlegi megbízatása előtt az Egyesület U-21 korosztályú csapatának vezetőedzői feladatát látta el.
Koncz Zsolt az NB II-es csapat játékosaként teszi hozzá a saját rutinját és elszántságát ahhoz, hogy csapatunk biztos tagja lehessen a jövő évi NB II-es bajnokságnak.

Szombaton (2015.05.02.) a bajnok esélyes Vasas vendégeként debütál Kecskeméti József megbízott vezetőedzőként a Ceglédi Vasutas SE NB II-es kispadján.

Sok sikert kívánunk neki és új csapatának!

Kapcsolódó képek