menu

  • 2014.11.06.

Vágányzár lesz a ceglédi vonalon

Csütörtöktől jövő péntekig a budapest-ceglédi vonal felújítása miatt vágányzár lép életbe Kőbánya-alsó megállóhelyen, ami a monori, a lajosmizsei és az ócsai elővárosi vonatokat, valamint a Kőbánya-Kispest-Székesfehérvár között közlekedő gyorsított vonatokat érinti – tájékoztatta a Mávinform kedden az MTI-t.

A közlemény szerint Kőbánya-alsón a peronokat javítják és pályafelújítást végeznek csütörtökön 18 órától jövő pénteken hajnali 4 óráig. A monori elővárosi vonalon minden vonat csak Kőbánya-Kispestig, illetve Kőbánya-Kispesttől jár. Munkanapokon 9 és 14 óra között minden órában két pár vonat közlekedik.

A lajosmizsei és az ócsai elővárosi vonatok végállomása is Kőbánya-Kispest lesz, onnan indulnak vissza Lajosmizsére. Valamennyi Kőbánya-Kispest és Székesfehérvár között közlekedő, gyorsított vonat csak Kelenföldig jár, onnan fordul vissza.

A vasúttársaság felhívta a figyelmet arra, hogy a részletes vágányzári menetrendek elérhetők az alábbi linken: http://www.mav-start.hu/vaganyzar/vaganyzar.php; a változások megtalálhatók az Elvira menetrendi keresőben is, valamint a Mávdirekt telefonos ügyfélszolgálatán, a 06-40/49-49-49-es telefonszámon is érdeklődhetnek az utasok.

Forrás: mti.hu

Kapcsolódó képek