menu

  • 2014.10.30.

Gondolatébresztő, lélekemelő estek

2014. októberétől a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ, kezdeményezésképpen elkalauzolja minden kedves látogatóját egy új, a résztvevők számára felemelő, lélekemelő, gondolatébresztő pódium estekre. Három előadás, három érdekfeszítő téma és számos fantasztikus előadó.

2014. október 14. kedd 18 óra

Szalay Ádám és Vietorisz SzilviaSikerkód” avagy „Így maradjunk talpon a válságban” című előadásába.

A „Sikerkód” Szalay Ádám kétnapos önbizalomfejlesztő-tréningje, melyről közel két órás előadást hallgathat meg a nagykőrösi közönség.
Mi is az a „Sikerkód”?
A „Sikerkód” az eredeti, hivatalos Candfield – tréninget hozta el Magyarországra, miszerint ígéretek helyett konkrét eszközöket, technikákat, gyakorlati útmutatást ad a változtatásokhoz. Szalay Ádám mindezt a Titok népszerű tanítómesterétől, személyesen Jack Canfield – től tanulhatta el.

Tapasztalatait, sikereit megosztva nézőinkkel rávezethet, hogyan tanulhatják meg, és miként tűzzék ki céljaikat, és azokat milyen módszerekkel valósíthatják meg.

2014. november 11. kedd 18 óra

Vujity TvrtkoPokoli Történetek – Mennyei Történetek, avagy két óra a Föld Körül” című előadásával varázsol el bennünket. Vujity Tvrtko – val egy kalandos utazásban vehetünk részt Pokol és Menny között.
El tudjuk mi valaha képzelni, mit is jelenthet mindez Pokol és Menny?

Előadónk bemutatja a világ legmulatságosabb diktatúráját, ahol az emberek ép ésszel nehezen felfogható törvények szerint élik mindennapjaikat, az elzárt csernobili zónát ahol még ma is kóborol egy radioaktív bölény, megborzonghatnak a Szahara kegyetlen valóságán, mosolyoghatnak Magyarország egyetlen fekete bőrű diplomatájának kalandjain, és megkönnyezhetik az élete árán is embereket mentő győri fiú tragédiáját és az ölelés hatalmát.

Tartson velünk egy olyan utazásban, mely ráébreszt, olykor a lehetetlen is lehetségessé válik.

2014. december 9. kedd 18 óra

Joshi BharatSors és Reinkarnáció kapcsolata” című előadása igen elgondolkodtató, hiszen a mai világban számos ember foglalkozik ezzel a kérdéssel, hiszünk e magában a sorsban és a reinkarnációban, milyen kapcsolat övezi őket, miként győződhetünk meg arról, létezik e mindez?

Mindenkinek ismerősen csenghet Joshi Bharat neve, ám sokan nem tudják róla, közel 30 éve foglalkozik ezotériával, emberi lelkekkel, sorselemzéssel. Előadásában elvarázsol bennünket a messzi Indiába, ahol generációkon keresztül gyakorolták, fejlesztették ezt a tudást, ami a mai világban számos embernek ad megértést a nehéz életben. Közel másfél órás előadásában megismerhetjük a sors és reinkarnáció kapcsolatát, mely után interaktív beszélgetésre lesz lehetőség, személyesen Joshi Bharattal.

Bérleteket és jegyeket már lehet vásárolni a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ információs pontjában.
A három előadásra a bérlet 3. 500 Forint, belépőjegy a bérleten kívüli helyekre 1. 500 Forint.

Tisztelettel és szeretettel várjuk kedves vendégeinket gondolatébresztő és lélekemelő pódium estjeinkre a kulturális központba.