menu

  • 2020.03.10.

Teljes körű látogatási tilalom

Tisztelt Betegeink és Hozzátartozóik! Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézetben teljes körű látogatási tilalom van érvényben.

Az influenza és egyéb vírusfertőzések terjedésének megakadályozása érdekében a tilalom március 6-tól visszavonásig érvényes.

Kérjük, hogy a betegnek hozott csomagot (a beteg nevével, a fekvőosztály megjelölésével ellátva) a Külső Portán lévő kollégáknak adják át és ne próbálják meg kijátszani a látogatási tilalmat, mert ezzel a kórházban fekvők gyógyulási esélyét veszélyeztetik. A legyengült immunrendszerű, sérülékeny szervezetű betegek számára azok a kórokozók is végzetesek lehetnek, melyeket az erős szervezetű látogatók anélkül hordoznak, hogy náluk bármiféle tünetet okoznának.

Amennyiben az elbocsátott betegért a hozzátartozója megérkezik, kérjük, a Kórház aulájában a lifteknél elhelyezett kézfertőtlenítőszerrel fertőtlenítse minden esetben kezét!

Az elbocsátott betegért az osztály előterében várakozhat.

Az állampolgárok joggal várják el tőlünk az elővigyázatosságot, s mi is azt kérjük Önöktől, hogy viselkedjenek felelősségteljesen!

Jelenleg a telefonos kapcsolattartás a leghelyesebb magatartás.

Együttműködésüket köszönjük.

Toldy Ferenc Kórház

Kapcsolódó képek