menu

  • 2019.11.11.

Sikeres hétvége

Pest Megye I/A november 9.
Csemői-Palotás SE I.-Szuperinfó CVSE III.  8:10
Győztek: Fodor Árpád 3, Kecskeméti Cintia 2, Tótin Kristóf 2, Hoffer Gábor 2 illetve a Fodor-Hoffer páros.
Halasztott mérkőzésen játszott rangadót a két csapat, ahol inkább Csemő számított esélyesnek annál is inkább mert Tótin Kristóf nem teljesen egészségesen játszott. Így is vállalta a játékot és 2 győzelmével  segíteni tudott a Ceglédnek. A végén tartalékként Unghvári András is beszállt Fodor Árpád helyére, így nem 11:7 “csak ” 10:8 lett a vége.

Vecsés Kupa Utánpótlás és Felnőtt Nyílt Verseny november 9-10.
Leány Újonc: 1. Ungureán Dorka, Serdülő páros: 1. Ungureán Dorka – Kuris Kitti (Széchény ASE), egyéni 2. Ungureán Dorka. A ceglédi gyerekek közül Dorkával vettünk részt a versenyen, ahol kevésen múlott a triplázás. Egyetlen igazi  ellenfele páros partnere volt, aki már 15 éves és kétszer is megmérkőztek. A selejtezőben Dorka, a döntőben Kitti nyert 3:2 re. Játéka biztató volt  a szegedi újonc országos TOP 24- ek bajnoksága előtt.
Férfi páros: 2. Gergye Zoltán – Hörömpő Ferenc 8 között volt, Török István-Szalkai Attila egyéni 8 közé került Hörömpő Ferenc, 16 közé került: Török István, Szalkai Attila.  
A sorsolás szeszélye miatt a két ceglédi egység már a legjobb 4 közé jutásért egymással találkozott. A páros döntőben már 2:0-ra vezetett a Gergye – Hörömpő páros, ahol Feri nagyszerűen játszott de a rutinos ellenfél feljavult és fordítani tudott majd 11:09- re megnyerték az utolsó játszmát.

Gergye Zoltán

Kapcsolódó képek