menu

  • 2019.08.12.

Újszilvási falunap

Az idei évben 2019. augusztus 17-én kerül megrendezésre az újszilvási Falunap és Fehér Tibor Fogathajtó Emlékverseny, az újszilvási Fesztiváltéren. 

A programkínálat reggel főzőversennyel, fogathajtással és kispályás focival indul, melyet 11.00 órakor egy kutyás bemutató is színesít.

A szervezők várják vállalkozások, munkahelyi kollektívák, klubok, egyesületek, baráti társaságok, családok jelentkezését, a kispályás focira, a főzőversenyre, és a település névadójának számító gyümölcsből készített szilvás sütemények versenyére is, ahol most is értékes nyeremények kerülnek kiosztásra.

A színpadon délutántól helyi és környékbeli csoportok kulturális műsorai, zenei produkciók váltják egymást. Az Önkéntes Tűzoltó Egyesületek tűzoltó bemutatóval is készülnek.

A rendezvényt 16.30-kor hivatalosan is megnyitja Földi László országgyűlési képviselő és Dr. Petrányi Csaba polgármester, melyet egy interaktív gyermekműsor követ a RépaRetekMogyoró Duó előadásában.

A nap idei sztárvendégei, a Groovehouse, Peter Srámek, Varga Feri és Balássy Betty, valamint Henna és Sihell Ferry lesz.

Egész nap vásárosok, sergősök, tűzoltóautók, íjásztatás, Toma mester és a vidám apródok próbái – középkori játszótér várja az érdeklődőket.

14.00-tól 18.00-ig a látogatóknak lehetőségük lesz a Mobil Kormányablak Busz által nyújtott szolgáltatások igénybevételére. Az estét tűzijáték és DJ Ócsai zeneszolgáltatásával Retro Disco zárja.

Az ingyenes rendezvényre minden kedves látogatót szeretettel várnak a rendezők.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

 

Újszilvás Község Önkormányzata

Kapcsolódó képek