menu

  • 2019.06.27.

Felhívás az utazóközönség részére

Pilis, Albertirsa, Ceglédbercel, Cegléd települések vezetőihez rengeteg panasz érkezett az elmúlt időben a vasúti és volánbusz közlekedéssel kapcsolatban. A gyakori menetrend változás, a késések és az egyes járatok kapcsolódása, a tájékoztatás hiánya és a menetjegy érvényességének kérdése elsősorban az ingázók, de valamennyi tömegközlekedéssel utazó részére sok kellemetlen élményt szerez.

A MÁV Start Zrt. és a Volánbusz Zrt. utazóközönségének véleményét várjuk. Elsősorban a Cegléd-Ceglédbercel-Albertirsa-Pilis-Monor állomásokra, megállókba érkező és onnan továbbközlekedő járatok összehangolt és késésmentes közlekedését szeretnénk elérni.

Az érintett települések polgármesterei külön, erre a célra megadott e-mail címre 2019. június 30-ig várják az észrevételeket. Erről az e-mail címről nem fogunk választ küldeni és csak a fenti időpontig él.

Közös célunk, hogy a Cegléd-Pilis szakasz településeinek vezetői együtt képviseljék a lakossági észrevételeket a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. és a Volánbusz Zrt. felé.

Tisztelettel,

Hajnal Csilla, Pilis Város Polgármestere

Fazekas László, Albertirsa Város Polgármestere

Török József, Ceglédbercel Község Polgármestere

Takáts László, Cegléd Város

Kapcsolódó képek