menu

 • 2019.04.02.

Cegléd város 2019. évi Környezetszépítési és környezetvédelmi programja

Cegléd város által meghirdetett Környezetszépítési és Környezetvédelmi program ide célja a település virág felületeinek fejlesztése, a lakosság szemlélelet formálása és ezáltal a közterületek rendszeres gondozása. 

Fő kategóriák: 

 1. A legszebb konyhakert mozgalom: mini és normál kert kategóriában indul. Célja a lakosság ösztönzése, hogy a kertekben termeljék meg a maguk és családjaik számára a konyhakerti zöldségeket, ezzel felelevenítve a régi hagyományos kertkultúrát. A nyertesek az Önkormányzat által felajánlott díjban részesülnek.Jelentkezési határidő: 2019. június 15.
 2. Hároméves örökbefogadási pályázat: jelentkezők valamely közterület gondozását vállalják. A fenntartáshoz eszköztámogatás társulhat és a nyertes egy évre megnyeri az örökbefogadási vándorkupát.Jelentkezési határidő: 2019. április 26.
 3. Szebb, virágosabb Ceglédért mozgalom: keretében idén új kategóriákban lehet nevezni
  • legszebb családi ház előtti közterület, közterületről látható kert, előkert
  • legszebb társasház előtti közterület, előkert
  • legszebb (közterületről látható) virágos balkon, erkély, ablak
  • legszebb virágos intézmény

  A mozgalom sikeréhez való hozzájárulásként az Önkormányzat egynyári virágpalántákat biztosít a jelentkezők számára.

  Jelentkezési határidő: 2019. április 26.

 4. A mi parkunk, a mi kertünk rajzpályázat: óvodások és általános iskolások részére kerül kiírásra. A nyertesek értékes könyveket és rajzeszközöket nyerhetnek.Beküldési határidő: 2019. június 14.

A programmal kapcsolatos további információért forduljon a VÁRVAG Nonprofit Kft.-hez, vagy érdeklődjön az +36 53 505 242-es telefonszámon. Jelentkezési lap és Adatkezelési hozzájárulás letölthető a www.varvag.hu és INNÉT weboldalakról, vagy beszerezhető személyesen a VÁRVAG Nonprofit Kft. 5. számú irodájában (2700 Cegléd, Gubody u. 28.). A kitöltött jelentkezési lapot és az adatkezelési hozzájárulást a VÁRVAG Nonprofit Kft. 5. számú irodájában lehet leadni, illetve a pozsonyi.edina@varvag.hu e-mail címre lehet elküldeni!

Forrás: www.varvag.hu

 

Kapcsolódó képek