menu

  • 2019.01.14.

Programok, események Cegléden és környékén

Programok, események Cegléden és környékén
2019. január 1-31. között

Március 7. 19.00
Sárik Péter Trió és Falusi Mariann: Jazzkívánságműsor magyarul

Január 11. -február 2.
Sárköz népművészete
Szövés, hímzés, gyöngyfűzés, viselet című kiállítás. Sárköz népművészete felkerült 2012-ben a Szellemi Örökség Nemzeti jegyzékére. Ingyenes rendezvény!
Cegléd, Kossuth Művelődési Központ, Galéria    

Január 15. – január 30. 
Bálint Ágnes emlékkiállítás
A kiállítás a könyvtár nyitvatartási idejében tekinthető meg. Interaktív foglalkozásra várják a csoportok előzetes bejelentkezését!
Cegléd, Városi Könyvtár, Gyermekkönyvtár

Január 18. 19.00 (péntek)
JazzPéntek
Farkas Gábriel & His BandSinatrától Máté Péterig” című koncertje. Frank Sinatra és Máté Péter az amerikai és a magyar könnyűzene klasszikus ikonjai. Az ő életpályájuk köré szerveződő tematikus koncertanyagban mutatják be a könnyűzene fejlődését a 20-as évektől a 80-as évekig. Töltsön egy kellemes hangulatú estét az élőzene és az ízletes borok bűvöletében. Vendég borászat: Megyeri-Hanti Pince. Jegyár elővételben: 2 500 Ft, az előadás napján: 2 900 Ft.
Cegléd, Kossuth Művelődési Központ, Kamaraterem

Január 19. 17.00 (szombat)
Hagyományos évköszöntő hangverseny
Az Abonyi Fúvószenekari Egyesület szeretettel várja az érdeklődőket.
Abony, Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Január 19-20. (szombat-vasárnap)
V-184-es Galamb-és Kisállattenyésztő Egyesület szeretettel várja az érdeklődőket a kiállításra.
Cegléd, Tollaslabda Csarnok

Január 20. 18.00 (vasárnap)
„Az örök Kalotaszeg” – A Magyar Állami Népi Együttes műsora a Magyar Kultúra Napja alkalmából. Az előadás egy bánffyhunyadi zenész család, a Vargák zenéje kapcsán foglalja össze Kalotaszeg tipikus román, magyar, cigány népzenéjét, táncait. Regisztrációs jegyhez kötött ingyenes rendezvény! Jegyek a Kossuth Művelődési Központ jegypénztárában igényelhetők.
Cegléd, Kossuth Művelődési Központ  
Január 20. (vasárnap) 
Amikor élőben nézheted végig a Világ legjobb motor triálosainak összecsapását! Az év leglátványosabb rendezvényére (X-TRIAL Budapest by KING STONE) -a Tourinform irodában tudtok jegyet vásárolni! Mi a Hegeshow csapattal újra ott leszünk, hogy megpróbáljuk meghódítani a motorosok pályáit a bringásainkkal! Várunk Téged is!
Budapest, Papp László Sportaréna
Január 21. 17.00 (hétfő) 
Mecénás és a katona – Vándorkiállítás Mátyás királyról című tárlat megnyitója.
Nagykőrös, Arany János Kulturális Központ, Rácz József Galéria

Január 22. 18.00 (kedd)
Alku
 A Magyar Kultúra Hete programjain belül Szarka Gyula Kossuth-díjas énekes, a Ghymes együttes alapító tagjának önálló estje. Regisztrációs jegyhez kötött ingyenes rendezvény!
Nagykőrös, Arany János Kulturális Központ

Január 24. (csütörtök) 19.00   
Kardos Pál Hangversenybérlet
A második előadáson fellép a Fischer Annie-ösztöndíjas művész Zemlényi Eszter és a nagy múltú zenészcsaládból származó Ránki Fülöp zongoraművész.
Cegléd, Kossuth Művelődési Központ       

 Január 26. 19.00 (szombat)
Mintha elvágták vol’ – a L’art Pour L’art Társulat előadása. Tudta ön, hogy a jelen a jövő múltja és a múlt jövője? Ezt a témát járja körül a Társulat sajátságos humorukkal.  Jegyár: 3 600 Ft.
Cegléd, Kossuth Művelődési Központ
Január 28. 19.00 (hétfő) 
Életed filmje – Kovács András Péter önálló estje. Börleszk vicces és elgondolkodtató stílusban az egyes életszakaszok legnagyobb elhasalásairól. Vendég: Ráskó Eszter. Jegyár: 3 600 Ft.
Cegléd, Kossuth Művelődési Központ    

Január 31. 18.00 (csütörtök) 
Bakancslista Utazási Klub
„El Camino” – egy zarándok élménybeszámolója. Gál Böbe előadásából megtudhatjuk, hogy mi járhat egy ember fejében, aki elindul egymaga Spanyolországba, keresztül gyalogol Baszkföldön, Cantabrián, Asturián és Galícián, hogy megérkezzen kb. 850 km séta után Santiago de Compostella katedrálisához? Hogy milyen kalandok és csodák történnek menet közben? Ezekre és még számtalan kérdésre kapunk választ az előadáson. Ingyenes rendezvény!
Cegléd, Kossuth Művelődési Központ, Kaszinó

Ne feledje! A Tourinform irodában négy online jegyeladó rendszerből (Jegy.hu, Ticketportal, TEX, Jegymester) vásárolhat belépőjegyeket koncertekre, színházi előadásokra, kiállításokra, rendezvényekre – akár ceglédire is! Fizethet készpénzben, bankkártyával, Szép kártyával! Ha ajándékba szeretné adni, vásároljon kultúra ajándékutalványt, amelyet bármilyen jegyre beválthat fél éven belül!

Kapcsolódó képek