menu

  • 2018.12.03.

Asztalitenisz eredmények

Fontos csapatgyőzelem  és bravúros döntetlen a rangadókon!

Eredmények:
Pest Megye I/A 11.23
Szuperinfó-CVSE III. – Maglód TC II  10:8
Győztek: Fodor Árpád 3, Dervaderics Csaba 2,Tótin Kristóf 2, Hoffer Gábor 1 és a Tótin-Dervaderics, valamint a Fodor-Hoffer párosok.
Szorosan alakult a mérkőzés, aminek hőse az eddigi bajnokságban nem vitézkedő Dervaderics Csaba volt. Két győzelemmel és egy párossal is hozzá tudott tenni a végső győzelemhez, ami tartalékos felállásunk miatt vált ilyen küzdelmessé. Külön köszönet Hoffer Gábornak, aki az utolsó pillanatban vállalta a játékot és győzni is tudott.
NB III.  11.23
Szuperinfó-CVSE II – Dabas-Sári I.  9:9
Győztek: Gergye Zoltán 4, Török István 2, Hörömpő Ferenc 1, Szalkai Attila 1 és a Gergye -Hörömpő páros.
A ranglista vezetőt fogadtuk és igazi presztizs meccs lett belőle.A bemelegítésnél kiderült, hogy Péter Aladár fájó csuklója miatt nem tudja vállalni a játékot. Hárman kezdtük meg a mérkőzést, bízva abban, hogy Szalkai Attila a munkája végeztével talán ideér, és tud játszani.Végül sikerült, és a Dabas 2. számú játékosát 3:0 verte, így mentve pontot a hazai csapatnak ami szintén óriási bravúr a körülményeket figyelembe véve.
NB I. 11.24.
Szuperinfó-CVSE I. -KSI SE I  10:6
Győztek: Marsi Márton 3, Varga Csaba 2, Biedermann Dániel 2, Ócsai Máté 2 és Marsi-Ócsai páros.
Itt is a jelenlegi ranglista vezetőt fogadtuk, persze a bajnokság favoritja a Kiskunfélegyháza, akinek elmaradt mérkőzése van.
Az első körben Varga Csaba 3:0-ra legyőzte a KSI 2. számú játékosát Huzsvár Eriket, ami lélektani előnyhöz juttatott minket, hiszen a hátsó emberei az ellenfélnek gyengébb játékerőt képviselnek. A ceglédi csapat ennek megfelelően magabiztosan hozta a mérkőzéseket, és nyerte meg a találkozót.

Veretlen csapathétvége, szép diákolimpiai sikerek!

NB I. 11.30
BVSC II.- Szuperinfó- CVSE I. 1:10
Győztek:Marsi Márton 2,Biedermann Dániel 2,Ócsai Máté 2, Dr Varga Csaba 2 illetve a Marsi-Ócsai és a Varga-Biedermann párosok. A rangadónak induló mérkőzés sima ceglédi győzelemmel zárult.Ennek oka hogy két kulcsjátékos is hiányzott a BVSC-ből és csak 3-an tudtak kiállni.

Pest Megye C 11.29
Százhalombatta II – Szuperinfó- CVSE IV. 9:9
Győztek:Unghváry András 3,Virágh György 3,Hegyi Gergő 2 és az Unghváry- Hegyi páros
A mérkőzésen mind a hat döntő játszmás meccset sikerült megnyerni és érdekesség, hogy a legfiatalabb és a legkevésbé fiatal nyerte a csapatból a legtöbbet.

Pest Megye A 12.01
Gyál II – Szuperinfó- CVSE III. 9:9
Győztek: Fodor Árpád 4, Tótin Kristóf 3, Hoffer Gábor 2.
A Gyál I ellen is döntetlen született, az akkori meccshez képest egy helyen volt változás a ceglédi csapatban Török István helyett, Hoffer Gábor játszott.
A páros nagyon közel állt a győzelemhez, több meccslabdája is volt a Fodor-Hoffer alkotta párosnak. Sajnos, most Dervaderics Csaba nem tudta megismételni múltkori bravúrját.

NB III. 12:02
Zsámbék SE I.- Szuperinfó- CVSE II. 7:11
Győztek: Török István 3, Szalkai Attila 2, Péter Aladár 2, Hörömpő Ferenc 2 és Péter A-Hörömpő F valamint a Török-Szalkai párosok.
Itt is rivális csapatok játszottak a tabellán a 4. illetve 5. Török István vezérletével, remek csapategységet alkotva sikerült idegenben nyerni. Körzeti Asztalitenisz

Diákolimpia Albertirsa 11.30
Igazolt versenyzők:
III-IV korcsoport (5-8.osztályos tanulók)
fiúk
1.Tótin Kristóf (Kossuth Lajos Gimnázium Cegléd)
2.Unghváry András(Kossuth Lajos Gimnázium Cegléd)
3.Petrik András(Kossuth Lajos Gimnázium Cegléd)

lányok:
1.Ungureán Dorka(Kossuth Lajos Gimnázium Cegléd)
Egyértelmű volt a ceglédi játékosok sikere a következő lépcső a megyei verseny lesz ahová Tótin Kristóf és Ungureán Dorka jutott be.

Kapcsolódó képek