menu

  • 2018.11.05.

Ceglédre érkezett a világbajnoki cím

Osu! 2018.11.03. került megrendezésre az  I. A.I.K.O Ashihara Karate Világbajnokság, Győrben az Olimpiai Csarnokban.

Az egész évi versenyszezonnak a legjobban várt eseménye, melyen a Ceglédi Karate Sportegyesület versenyzői is képviselték hazájukat, városukat. A felkészülést követően, melyet sensei Abuczky Csaba és sempai Lévainé Dobi Dorottya vezetett, útnak indultunk péntek reggel 10 fős csapatunkkal a verseny helyszínére. Sempai Szendrei Máté tanítványom és barátom, segítette a versenyben részvevő harcosainkat, a tatami mellett. A verseny napján 11.03. (szombat) ez a kis csapat ismét bebizonyította, hogy helye van a legjobbak között. 14 ország közel 200 versenyzője lépett tatamira, hogy eldöntsék a világbajnoki címek sorsát. Végig nagyon fegyelmezetten, maximálisan betartva az edzői kéréseket, méltón az Ashihara Karate küzdőszelleméhez, a következő eredményt érték el.

Auczky Zoé: I. hely (arany), ezzel elnyerte a világbajnoki címet
Kenyó Ivett II. hely (ezüst)
Nagy Márk: II. hely (ezüst)
Kiss Zoltán: III. hely (bronz)
Csicsó Dóra: III. hely (bronz)
Csicsó János: III. hely (bronz)
Bodor András: IV. hely
Rubint Levente: IV. hely
Kocsis Kamilla és Fehér Tamás sajnos sérülést szenvedtek, de ezt megelőzően, kiválóan és maximálisan helytálltak a versenyben.

Külön köszönet Shihan Dave Jonkersnek az A.I.K.O alapítójának, vezetőjének, valamint Marcel van den Berg branch chief-nek, hogy jelenlétükkel megtisztelték hazánkat.

Szeretném megköszönni a verseny szervezőinek, sensei Durgó Attilának, sensei Mosonyi Józsefnek és shihan Hartyányi Attilának a Magyar Ashihara Karate Szövetség elnökének a profi szervezést, lebonyolítást. Természetesen hasonló köszönet a szervezésben résztvevő összes senseinek, sempainak, tanítványnak, barátnak. Köszönet Zakar Lászlónak és a Szuperinfó csapatának, a verseny média támogatásáért.

Köszönet:
• a utazásban segítséget nyújtó egyesületi tagoknak;
• sempai Erdődi Mihály barátomnak, aki önzetlenül biztosította a verseny napjára a 100 négyzetméter saját tatamiját;
• Pipó István barátomnak aki gondoskodott a tatami leszállításában és visszaszállításában;

Köszönet a szülőknek, tanítványoknak, barátoknak akik hittek, bíztak, elkísértek, szurkoltak nekünk ezen a napon. A résztvevő országok vezetőinek, versenyzőinek.

” Mi mindig a nehezebb utat választjuk! “
Osu!
Sensei Abuczky Csaba

Kapcsolódó képek