menu

  • 2018.05.31.

Városháza előtti járdarész felújítása

lakossági tájékoztató
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2018. június 4-én (hétfőn) elkezdődnek a Városháza előtti járdarész Kossuth Ferenc utca és Rákóczi út közötti szakaszának felújítási munkálatai. Tekintettel arra, hogy az építési területen munkagépek fognak közlekedni, az építés ideje alatt az említett járdaszakasz lezárásra kerül.

Ezúton is felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy hivatali ügyeiket továbbra is zavartalanul, az alábbi módosított megközelítéssel tudják végezni:

– Az Anyakönyvi Iroda, a Ceglédi Járási Hivatal Gyámügyi és Igazságügyi Osztálya, valamint Hatósági Osztálya, továbbá a Tourinform Iroda a Városháza udvaráról, belülről lesz megközelíthető.

– A munkavégzés ideje alatt a Városháza Rákóczi úti bejárata is nyitva lesz.

– Ezúton is tájékoztatjuk a Ceglédi Lakosságot, hogy az említett irodák megközelíthetősége jól látható helyen ki lesz táblázva.

– A Kossuth Ferenc utcai oldalon található Adócsoport Irodáját nem érinti a felújítás, így ott változatlanul folyik az ügyintézés.

A munkakezdés ideje: 2018. június 4. (hétfő)

A munka kivitelezésének várható időtartama: 60 nap

A munkavégzés a gyalogátkelőhelyek ideiglenes áthelyezését érinti, az alábbi módon:

– Átmenetileg gyalogátkelőhely kerül a Református Nagytemplom lépcsője mellé és a Városháza Rákóczi úti bejáratához.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a munkavégzés időtartama alatt a környéken fokozott figyelemmel közlekedjenek, figyeljék a kihelyezett közlekedési táblákat.

Cegléd Város Önkormányzata