menu

  • 2018.05.01.

Asztalitenisz eredmények

május 4-6.

Ócsai Máté Országos Bajnok!

Országos Újonc és Serdülő Országos Asztalitenisz Bajnokság Mohács 05.04-06.

Eredmények:

Újonc (U13)
legjobb 16 közé került
Tótin Kristóf(Szuperinfó-CVSE)

Serdülő (S15)
– vegyespáros

3. Laskai Írisz (Nyíregyházi ASE) – Ócsai Máté (Szuperinfó-CVSE)
– páros
3. Ócsai Máté (Szuperinfó-CVSE) – Balogh Bence (Tolna SE)
– 16 közé került
Hörömpő-Tótin (Szuperinfó-CVSE) páros
– egyéni
1. Ócsai Máté
– 16. közé jutott Tótin Kristóf és Hörömpő Ferenc (Szuperinfó-CVSE)

Ismét Mohács adott otthont a szezon legnagyobb és legnépesebb versenyének, ahol péntektől vasárnapig az U11-től egészen a S15-ös korosztályig mérték össze tudásukat a legjobbak.
Az újonc korosztályban érmes reményeink nem lehettek, hiszen Ungureán Dorka sérülés miatt nem tudott indulni az U11-ben.
Az U13-ban Tótin Kristóf nagy csatában jutott a legjobb 16-ba.
A serdülőknél már nagyobb volt a tét, hiszen ha minden “klappol” 3 aranyéremmel is zárhattunk volna. Jelen esetben ez nem a Mátén múlt, páros partnerei nem tudtak felnőni a feladathoz, így ezekben a versenyszámokban be kellett érni 2 harmadik hellyel.
Szerencsére az egyéniben kijött a lépés. Hiába volt csak 4. a ranglistán a helyezése, mindenki tudta, hogy ez nem reális.
A döntőbe jutásért Huzsvár Eriket (KSI) és a döntőben Hőgye Dániel (PEAC) 3:0-3:0 arányban döngölte a földbe ellentmondást nem tűrően bizonyítva, hogy ki a legjobb Magyarországon ebben a korosztályban. Teljesítményét mi sem bizonyítja jobban, minthogy egy játszmát vesztett egyéniben.
Hátradőlni nem lehet hiszen júliusban Kolozsváron a serdülő EB-én jó lenne valami hasonló teljesítményt és eredményt produkálni!

Kapcsolódó képek