menu

  • 2017.12.14.

Megjelent a Családinfó téli száma!

A negyedévente megjelenő magazinunknak talán ez az egyetlen olyan száma, ahol alap tervezésének kezdetén és a megjelenése napján is ugyanaz az évszaki jellegzetesség vesz körül bennünket.

Lehet késő ősz, vagy tél eleje, a karácsony témája hónapokra belengi a levegőt. Már szeptemberben megjelennek az üzletek polcain a csokimikulások, és ettől kezdve egyre ünnepibb a hangulat. Az ősz elején még kicsit tanácstalan vagyok, nem értem miért kell ilyen korán kezdeni. Alig túl a tanévkezdésen, már napi bevásárlások közepette szembesülök a ténnyel: – a négyéves kislányom szavaival élve – Itt már nagyon készülnek a karácsonyra! Aztán szép lassan mindez magával ragad engem is, az egyre gyűlő csillogó fények közelebb hozzák az ünnepet.

Magazinunk összeállításakor, már az előttünk álló időszak lázában úgy döntöttünk, hogy szinte minden választott témánk a karácsony körül forog. Írásainkkal igyekszünk mi is Kedves Olvasó, közelebb hozni Önhöz az ünnepet. Nemcsak a vásárlási döntésekben kívánunk tanácsot adni, hanem szeretnénk a környezetünk adventi programjait, interjúalanyaink karácsonyi gondolatait, üzeneteit is Önnel megosztani.

Mire kézbe veszi lapszámunkat, már a Mikulás is eljuttatta a csizmácskákba a csomagokat. Ön találkozott vele? Aztán tart tovább az ünnepi varázs, repít az adventi naptár sebesen a karácsonyba. Jó lenne kicsit lelassulni, az adventi vásárok adta, forralt bortól is édes illatú találkozások beszélgetéseit mélyen átélni. Lehetőségeinkhez mérten a rászorulóknak segíteni. A lázas készülődés helyett, néhány jó könyvvel a kezünkben ellazulni. Sokat olvasni, a Családinfó magazin sok történetet, érdekességet kínáló betűin is végigjutni… Ezekkel a gondolatokkal kívánunk Önnek

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket és 2018-ra egy nagyon boldog új évet!

Virág Henrietta
szerkesztő

Magazinunkhoz hozzájuthatnak a kisgyermekeket fogadó intézményekben (bölcsődékben, óvodákban, általános iskolákban) kulturális intézményekben, védőnőknél és a szerkesztőségünkben is. Online keressék a csaladinfomagazin.hu oldalon!

Tovább a CSALÁDINFÓ Magazinokhoz

Kapcsolódó képek