menu

  • 2017.12.04.

Asztalitenisz eredmények

november 30. – december 2.

11:30

Újhartyán SE II. – Szuperinfó CVSE III. 8:10

Győztek:
Fodor Árpád 4,
Hörömpő Ferenc 2,
Szabó Márk 1,
Tótin Kristóf 1,
Fodor- Szabó páros
Hörömpő-Tótin páros

A bent maradás szempontjából fontos mérkőzést sikerült megnyerni. Mindkét párost sikerült hozni az elején és ez döntőnek bizonyult a meccs végkimenetelét illetően.


NB III. 12.02.

Tápiógyörgye I. – Szuperinfó CVSE II. 11:7

Győztek:
Koroknai Tamás 3,
Szalkai Attila 2,
Péter Aladár 2

Tartalékosan tudtunk felállni Tápiógyörgye otthonában. Ellentétben a megyei mérkőzéssel, itt nem sikerült párost nyerni, és az egyéniek során már nem értük utol a hazaiakat, akik megérdemelten nyertek.


NB I 12.02

Kiskinfélegyházi ASE – Szuperinfó CVSE I. 13:5

Győztek:
Biedermann Dániel,
Molnár Gergely,
Benyovszki Gábor,
Ócsai Máté 1,
Biedermann-Molnár páros

A ranglista másodikhoz látogatott az ötödik helyen álló első csapatunk. A papírforma bebizonyosodott és (sajnos) az esélyesebb együttes simábban nyert, mint azt mi gondoltuk előtte.


Országos Újonc TOP 24 Asztalitenisz Bajnokság Ormai László Sportcsarnok 12.02-03.

Eredmények:
9. Hörömpő Ferenc (13),
8 győzelem 2 vereség,
14. Tótin Kristóf (12) 5 győzelem 5 vereség

Az új rendszerű versenyben az első nap 4 db hatos, majd az eredménytől függően 3 db 8-as csoportokban folytatódtak a küzdelmek.
Feri hozta a kötelező győzelmeket az első csoportba jutásért 3:1-es vereséget szenvedett a későbbi harmadiktól, úgy, hogy volt esélye a döntő játszma elérésére.
Kristóf 3 döntős játszmás mérkőzést is játszott, amiből 2-t megnyert így bejutott Ferivel együtt a 2. számú 8-as csoportba, ahol a 9-16-ig helyért játszhattak.
Mindketten jól kezdtek vasárnap, Kristóf kimondottan jól játszott, csak a végén fáradt el, Feri inkább szenvedve nyerte mérkőzéseit, de a legutolsó meccsén magára talált és nyert, és maradt veretlen.
Feri 12. Kristóf 19. volt a ranglistán a verseny előtt, úgyhogy eredményük kimondottan jónak mondható a szoros mezőnyben.

Kapcsolódó képek