menu

  • 2017.05.23.

Keressük Pöttyország uralkodóját!

Gyermeknapi fotóverseny

Hol volt, hol nem volt volt egyszer egy pöttöm meseország Cegléd város szívében, amit Pöttyországnak hívtak. Ebben a kis világban minden pöttyös, ahogy a fák törzse és a lakók öltözéke is.  Egy napon a Pöttyország királyi trónja megüresedett, a lakói úgy döntöttek kiderítik ki országuk legnépszerűbb “pöttöme” és ő lesz az országuk következő uralkodója. Hogy eldöntsék ki is legyen az, úgy gondolták gyermeknapi fotóversenyt hirdetnek.

Nevezze be ön is gyermekét és legyen ő Pöttyország királynője vagy királya!

Mi a jelentkezés feltétele és a játék menete?

O Küldjön gyermekéről egy olyan fotót, amelyen piros-fehér pöttyös az öltözéke vagy kiegészítőjének valamelyik része (pl. táska, masni, zokni, szemüveg…)

A fotókat 2017 május 21-én 20 óráig a bettina.antal@cegledikultura.hu címre várjuk. Kérjük a levél tárgyába írja be, hogy “Gyermeknapi fotópályázat” és levelében tüntesse fel gyermeke nevét és életkorát. Gyermekenként csak egy fotóval lehet pályázni.

O A beérkezett fotókat május 22-én reggel 8 órakor közzétesszük a “Kossuth Művelődési Központ – Cegléd ” hivatalos facebook oldalán.

O Szavazni május 22 – 27-ig lehet! A legtöbb like-ot kapott gyermek lesz Pöttyország uralkodója és értékes ajándékokkal is gazdagabb lesz.

Eredményhirdetés 2017. május 28-án 18.30-kor a Városi Gyermeknapon

A kép elküldésével a szülő/hozzátartozó hozzájárul, hogy a Kossuth Művelődési Központ Nonprofit Kft. továbbá felhasználhassa azt. 

Kossuth Művelődési Központ Nonprofit Kft – Cegléd, Kossuth tér 5/a – www.cegledikultura.hu

Kapcsolódó képek