menu

  • 2017.04.10.

Óriási Bravúr(ok) a MOATSZ-Kupán!

Ismét remekelt a Cegléd asztaliteniszben. A következő eredmények születtek:

 

Óriási Bravúr (ok) a MOATSZ-Kupán!

Országos Serdülő Csapat és Egyéni MOATSZ Bajnokság BVSC, Szőnyi út

Eredmények:

Egyéni:  2.Ócsai Máté (Szuperinfó-CVSE)
Csapat: 3. Szuperinfó-CVSE  (Ócsai Máté, Hörömpő Ferenc, Tótin Kristóf)

Pénteken a csoportmérkőzésekkel kezdődött a csapatverseny.
Az új szisztéma szerint a selejtezők után a legjobb 16 egység jutott be az országos döntőbe, ahol 4-es csoportokban folyt a küzdelem. Itt  2. kiemeltként simán jutott tovább a Cegléd a legjobb 8-közé, miután a Kispest SE-t, majd a nagyon fogadkozó Sopront 3:0 arányban legyőzve a 2. kiemelt KSI I. csapatától kapott ki.

Szombaton az egyéni versenyszámok következtek. Hörömpő Ferenc állt legközelebb a főtáblára jutáshoz, de sajnos 2:0-as előnyről vesztett, igaz az ellenfél jóval előrébb áll a ranglistán.

Ócsai Máté – 5.a ranglistán- a legjobb 4 közé jutásért  megverte 4:3-ra örök riválisát, Huzsvár Eriket, majd a 2. kiemelt  szintén KSI-is Terék Norbertet ugyan ilyen arányban szintén hatalmas csatában győzte le. A csapatmeccsen simán kikapott tőle, most méltó revansot vett Máté.

Vasárnap a csapatdöntők folytatódtak, ahol az esélyesebb Peac(pécs)-el játszottunk, de Fodor Árpád edzőnek sikerült eltalálni a beírást és Ócsai Máté 2, illetve Hörömpő Ferenc 1 győzelmével sikerült a bravúr ezen a napon is, így a négy közé kerültünk.
A 3. helyért a BVSC II. csapatát is megvertük, ami szintén szenzációs teljesítmény hasonló győzelmi leosztásban, mint az előző mérkőzésen.

Az egyéni ezüst és a csapat bronzérem minden várakozásunkat felülmúlta!

Kapcsolódó képek