menu

  • 2016.11.26.

Megjelent a Családinfó magazin téli száma

Eltelt egy év az első Családinfó megjelenése óta, így már az ötödik, első jubileumát ünneplő magazinnal találkozhatnak olvasóink, melyben ismét összegyűjtöttük a családdal, gyermekneveléssel, egészséggel, otthonnal kapcsolatos információkat, olvasnivalókat.

Természetesen az adventi időszakra való tekintettel különös figyelmet szenteltünk az ünnepekre, ezért karácsonyi recepteket, földlabdás fenyővásárlással kapcsolatos cikkeket is becsempésztünk a jelenlegi számunkba. Nemcsak az ünnepi időszakban hasznos tartalmakat olvashat, hiszen pszichológus mutatja be a sématerápiát. Beszélgettünk Dr. Nyirádi Tamással a hüvely műtét nélküli korrekciójáról. Bőrgyógyászunk a problémás tini bőrt veszi górcső alá, és kínál megoldást arra. Mostani számunkban a Disney-díjas Pap Zoltán ajánl a családnak könyveket a Kolibri Kiadótól.

Család és munkahely: bemutatkozik a KÉSZ Holding Zrt., mely elnyerte az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt pályázaton a családbarát munkahely címet. Hogyan illeszthető össze a nagycsaládos lét a munkával? Beszélgetés az Agroker Áruház ügyvezetőjével, aki négy gyermek apukája. Olvashatják Szekeres Adrien énekesnővel készült interjúnkat, amelyben Adrien mesél közelgő kecskeméti koncertjéről, új albumáról és kedvenc ünnepéről, a karácsonyról.

Magazinunkhoz hozzájuthatnak a kisgyermekeket fogadó intézményekben (bölcsődékben, óvodákban, általános iskolákban) kulturális intézményekben, védőnőknél és a szerkesztőségünkben is. Online keressék a csaladinfomagazin.hu oldalon!
Az egész szerkesztőség nevében kívánunk Önöknek áldott, békés karácsonyi ünnepeket és boldog új évet!

Tovább a CSALÁDINFÓ Magazinokhoz

fb-art

Kapcsolódó képek