menu

  • 2016.11.02.

Fit-KId sikerek az Európa-kupán

Október utolsó hétvégéjén Magyarországon került megrendezésre a XIV. Fit-Kid Európa Kupa.

Hódmezővásárhelyre 10 ország, közel 500 versenyzője nevezett különböző korcsoportokban. A Magyar Válogatott színeiben 11 ceglédi versenyző képviselte városunkat.

A program a pénteki színpad próbával indult, ahol az addigi feszültséget, izgalmat felváltotta az öröm és a lányokban az tudat, hogy a nemzeti válogatottat képviselik, minél jobb teljesítményre sarkalta őket.

fit

A szombati megnyitó után az egyéni versenyzők mutathatták be gyakorlataikat a nemzetközi zsűri előtt, melynek tagja volt Randos Gabriella is a CVSE szakosztályvezetője. Ceglédet két egyéni versenyző és három csapat képviselte. Először Simon Réka lépett a színpadra, akinek ez volt az első nagy nemzetközi versenye, ahol szép gyakorlattal mutatkozott be. Őt követte Klemenc Petra, aki szépen kidolgozott és előadott produkcióval rukkolt elő. A nap zárasaként a danceshow csapatok következtek. A ceglédi csapat, az időközben felnőtté vált “fitkidesekből” állt és óriási vastaps mellett mutatták be koreográfiájukat.

fit1

Vasárnap az I. osztályú csapatok tudását értékelték a zsűri tagjai. Először a legkisebbek között duónk adta elő produkcióját. Nagyon ügyesen,picit hibát ejtve,de egy jól sikerült gyakorlat után boldogan hagyták el a színpadot. Ezek után triónkon volt a sor hogy bemutassa Flamenco elnevezésű gyakorlatát, ami összességében nagyon jól sikerült, így bizakodva vártuk az eredményhirdetést, ami végül is meghozta a titkon remélt sikereket.

Ceglédi eredmények:

Open egyéni :
VIII. kcs. – 1. helyezett – KLEMENC PETRA Hungary (CVSE)
VII. kcs. – 3. helyezett – Simon Réka Hungary (CVSE)
Danceshow: V. kcs. 1 – Hungary CVSE ( Balogh Anett, Gál Anett, Kóródi Kitti, Móricz Alexandra és Pintér Gabriella)

I. osztályú csapat verseny:
I. kcs. / duó: EK – 3. helyezett – Bíró Lola és Lipák Réka Hungary (CVSE)
III. kcs. / kiscsapat: EK – 3. helyezett – Czigony Claudia, Klemenc Petra, Kovács Barbara (CVSE)

CVSE Fit-Kid

Kapcsolódó képek