menu

  • 2016.09.09.

Új rendőrök kezdik meg a munkát Cegléden

A Ceglédi Rendőrkapitányság vezetői ünnepélyes állománygyűlés keretében fogadták a rendőrkapitányságon újonnan szolgálatban álló 11 fő próbaidős rendőr őrmestert, akik járőrtárs beosztásban kezdik meg rendőri hivatásuk gyakorlását.

A pályakezdő fiatalok közül 5 fő a Ceglédi Rendőrkapitányság közrendvédelmi, illetőleg közlekedésrendészeti osztály, 2-2 fő pedig az Albertirsai, az Abonyi, illetőleg Jászkarajenői Rendőrőrs állományának mindennapi munkáját segítik.

tobor-2016-37

Török Csaba r. alezredes kapitányságvezető köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a kollégák munkájára hosszú távon számít, kiemelve azt, hogy rendőri hivatás gyakorlásában igazán csak az lehet sikeres, aki szakmailag és emberileg felkészülten áll nap, mint nap szolgálatba, törvényes szakszerű intézkedésekkel segíti az állampolgárok életét. A kapitányságvezető felhívta a figyelmet arra, hogy a pályakezdők mentorálása – segítése kiemelt feladatát képezi a vezetői és beosztotti állománynak, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy az újonnan felszerelt ceglédi rendőrök minél gyorsabban beilleszkedjenek a kapitányság kollektívájába.

Kapcsolódó képek