menu

  • 2016.09.09.

Szavazzunk, hogy Ceglédre kerüljön a sport ösztöndíj!

Ceglédi sportkedvelők figyelem!

Szavazatunkkal most komoly sport ösztöndíjhoz juttathatunk egy 9 éves ceglédi sportoló lányt. Vincze Hanna motorversenyzőnk sorra nyeri korosztályos versenyeit. Rengeteg díjat hozott már Ceglédre, óriási reménység a jövőre nézve és már most borítékolható, hogy sok örömet és dicsőséget fog még okozni sportszerető városunknak.

A siker kulcsa a motorsportban is a sok munka és a megfelelő anyagi háttér. Most mi magunk lehetünk Hanna szponzorai úgy, hogy egy árva forintot sem kell adnunk! Aki szán néhány percet a számítógép előtt egy-két kattintásra, az a Digisport jóvoltából egy éven át havi 100.000 forintos sport ösztöndíjhoz juttathatja a kiemelkedően tehetséges ceglédi sportoló lányt. Kicsit bonyolultra sikeredett a Digisport szavazási rendszere, de kérjük olvasóinkat, ne rettenjenek vissza, segítsük együtt jövőbeni tervei megvalósításához Vincze Hannát! Figyelem! A szavazás 09.12-én hétfőn 18:00 órakor lezárul.

A játék linkje: http://anaphose.digisport.hu/index.php ahol minden egyéb információ megtalálható az oldal menüjében, valamint itt kell regisztrálni és szavazni is.

Forrás: cegled.hu

Kapcsolódó képek