menu

  • 2016.08.10.

Mi köszönjük, Miki!

“Köszönöm a családomnak és a ceglédieknek, hogy támogattak és végig velem voltak!”– mondta Ungvári Miklós az M4 Sporton, miután ötödik helyen végzett a cselgáncsozók versenyében a riói olimpián.

Ne, haragudj Miklós, de nem neked kell megköszönnöd Ceglédnek, hanem mi lehetünk hálásak azért, amit adtál nekünk tegnap a verseny alatt és úgy általában az elmúlt jó másfél évtizedben.

Láttuk mindannyian, hogy könnyeztél, mert fájt, hogy “csak” ötödik helyen végeztél. Felejtsd el a szomorúságot! Valamennyien szeretnénk bármiben az ötödik legjobbak lenni a világon, de veled ellentétben közel sem vagyunk hozzá. Ráadásul te voltál már ennél sokkal jobb is.

Ugyanakkor nekünk nemcsak az eredmény számít, hanem sokkal inkább az ember. Márpedig nagyszerű sportember vagy. Olyan, aki soha nem adja fel és ezt láthattuk tegnap is.

Nagyon nagy versenyző vagy és reméljük, hogy látunk még a tatamin. Tudom, hogy az adatok alapján nem vagy már mai gyerek. De kit érdekel? Sportolj, ameddig jól esik és maradj meg ilyen igazi ceglédinek, amilyen most vagy.

Nem neked kell megköszönnöd! Mi vagyunk nagyon hálásak!

Forrás: cegled.hu
Fotó: judoinfo.hu

Kapcsolódó képek