menu

  • 2016.05.24.

Valami új veszi kezdetét Cegléden

Az Önkormányzat tulajdonában lévő Tiszti Klub udvarán egy olyan közösségi tér kerül kialakításra, amely funkciójában és stílusában is az ország számos más városában népszerű romkocsmák hangulatát idézi. 

A város szívében megbújó kerthelyiség múltidéző hangulatban, modern és váratlan kiegészítő elemekkel tarkítva lesz kerek és egész.

A hely stílusa, hangulata mellett a szervezők nagy hangsúlyt fektetnek a különféle programsorozatok megszervezésére. A Tiszti Klub programtervét úgy állítják össze, hogy azzal a lehető legszélesebb réteget tudják megcélozni fiataloktól az idősebbekig. A színpaddal, kivetítőkkel, hangosítással, megvilágítással felszerelt, közel 400 fő befogadására képes hely önmagában is rengeteg programlehetőséget kínál. Az élőkoncertek és különféle zenei programok mellett kiállítások, színházi előadások, filmvetítések éppúgy szerepelnek a tervek között, ahogy feltörekvő művészek előadásai, kézműves gyártókat támogató vásárok, divatbemutató, csocsó verseny, sport- vagy gyerekprogramok.

Kiemelt program lesz nyáron a labdarúgó EB, valamint az olimpia, amit nagy képernyős kivetítőn közvetítenek majd a szurkoló közönség számára.

A csupán nyár végéig nyitva tartó Tiszti Klub a remények szerint egy olyan népszerű közösségi tér lesz a város szívében, ahová sokan és szívesen térnek majd be, akár csak egy kávéra, frissítőre, vagy egy tartalmas nyáresti szórakozásra.

A Tiszti Klub közösségi romkocsma 2016. június 10-től augusztus 31-ig várja vendégeit.

Kövesd az eseményeket és a programokat a közösségi oldalon: facebook.com/tisztiklubcegled

Polimédia Reklámstúdió, Damjanich u. 8.
InfoLine: 06-70/639-2800

Forrás: Cegléd Város Hivatalos Honlapja

Kapcsolódó képek