menu

  • 2016.04.21.

Megjelent a Szuperinfó 2016. tavaszi Ház Magazinja

Immár sokadik alkalommal, idén tavasszal is kézben tarthatják/weboldalunkról letölthetik a Ház című magazinunkat.Kiadványunk fő célja, hogy összegyűjtse olvasóinknak a tavaszi és nyári renoválások, építkezések, kerti munkák alkalmával hasznos és szükséges információkat, illetve azon szolgáltatókat, akik ezekben segítségükre lehetnek.

Jelenlegi számunkban megismerkedhetnek a modern hőszigetelés rejtelmeitől egészen az okos fűnyírókon keresztül, a Családi Otthonteremtési Kedvezményt érintő kérdésekig. De az is megtalálja a segítséget magazinunkkal, akinek a külterületi internetszolgáltatások okoznak problémát, vagy épp konyhai és fürdőszobai felújításon gondolkoznak.

Reméljük, hogy cikkeinkben sok hasznos információt találnak, melyeknek segítségével könnyebben indulnak majd meg a tavaszi munkálatok! És ha esetleg idén nem is sikerül a tervezett munkák végére érni, ősszel megjelenő számunkból további hasznos cikkeket olvashatnak majd!

A tavaszi után, idén szeptember második felében jelentkezünk az őszi számunkkal, azonban addig is követhet bennünket, informálódhat velünk a www.facebook.com/hazmagazin oldalon.

Tovább a Ház Magazin LETÖLTÉShez.

fb-art

Kapcsolódó képek