menu

  • 2016.03.11.

Bazi nagy görög lagzi 2. – Uránia mozi

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 2016

12 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés(ek):

Patkós Irma terem
Március 31-április 06. (csütörtöktől-szerdáig)  20.00

Rendező:
Kirk Jones

Szereplő(k):
Ian Miller – John Corbett
George – John Stamos
Toula Portokalos – Nia Vardalos
Anna – Rita Wilson
Bennett – Alex Wolff
Paris – Elena Kampouris
Nick Portokalos – Louis Mandylor
Mike – Ian Gomez
Angelo – Joey Fatone

Leírás

Hogy a sok ouzo-e az oka (hoppá!) vagy éppen a Windex, nem tudhatjuk, de a Portokalos klán tagjain tizenhárom év se hagyott nyomot: egytől-egyig visszatérnek (igen, még a nagymama is), és jobban néznek ki, mint valaha!
Hangosabbak, görögebbek és ragaszkodóbbak már nem is lehetnének, Ian és Toula lánya, Paris nagy bánatára. A pályaválasztás előtt álló lányt egyetlen cél vezérli: minél távolabb akar kerülni túlbuzgó pereputtyától. Mindeközben Ian és Toula házassága sem a régi, szeretnének több időt tölteni kettesben, hogy felélesszék a régi tüzet. Természetesen számíthatnak a rokonság segítségére – egy kissé túlságosan is…
Hamarosan azonban nagy sokk éri Portokalosékat: kiderül, hogy a megrögzötten konzervatív családfő, Gus és felesége, Maria házassága érvénytelen.
Mivel egy görög nőt sem érhet az a szégyen, hogy pártában marad, a család azonnal a tettek mezejére lép, és nekilát az esküvő megszervezésének. Újra törnek a tányérok, dübörög a sirtaki, folyik az ouzo, és összegyűlik a család egy még nagyobb, még zajosabb, még frenetikusabb Bazi nagy görög lagzi-ra.

Forrás: port.hu

Kapcsolódó képek