menu

  • 2015.06.24.

UPC Hálózatfejlesztés

UPC Hálózatfejlesztés és Laskafesztivál szponzoráció Cegléden
A tervek szerint 2015. július 27-én a UPC Magyarország megkezdi legmodernebb, szélessávú hálózatának bekötését a ceglédi háztartásokba. A fejlesztések nem csupán kiváló minőségű internetelérést biztosítanak, de ezzel együtt a UPC számos olyan egyéb szolgáltatása is elérhetővé válik, melyek a korlátok nélküli szórakoztatás korszakát hozhatják el a város lakóinak.

Július 27-től várhatóan hetente 900 háztartásban válik elérhetővé a UPC szélessávú hálózata Cegléd városában. A jó minőségű, nagy sávszélességű internetelérés gyorsabb letöltési sebességet biztosít a felhasználóknak, ezáltal önmagában a böngészés is élménnyé válik. A nagyobb adatátviteli sebesség megkönnyíti a kapcsolattartást – nem szakadozik többé a hang online telefonálásnál, vagy épp a kép a webkamerás beszélgetéseknél. Gyorsabban betöltődnek a videók, hamarabb letöltődnek a különböző fájlok, azaz jelentősen kényelmesebbé, élménnyé válik a hétköznapi internethasználat. Ez nem csupán az otthoni kikapcsolódásnál, szórakozásnál jön jól, hanem például a távmunka tekintetében is teljesen új távlatokat nyit.

„A ceglédiek kedvezményes belépési akciókkal, komplett csomagajánlatokkal és egyéb minőségi szolgáltatásokkal léphetnek be a korlátok nélküli szórakoztatás korszakába” – mondta el Császár Zoltán, a UPC Magyarország Kft. stratégiai programokért felelős igazgatója. „Az internet-, kábeltévé- és telefonszolgáltatást tartalmazó Trio csomagokat például már 5.999 Ft-os havidíjtól kínáljuk a ceglédieknek, 30/3Mbit internetsebességgel. Ha valaki ennél is gyorsabb netet szeretne, akkor tovább bővíthető a szolgáltatás, például a Trio XL csomagra, amelyben 240/20 Mbit-es internetet adunk havi 12.499.- Ft-ért és ez az ár már tartalmazza a kábeltévé csatornák és a vezetékes telefon árát is.”

Ami igazán teljes körűvé teszik a kínálatot, az a UPC innovatív szolgáltatásainak választéka. Ezek között több olyan is akad, amelyekhez a digitális díjcsomagok birtokában külön díj fizetése nélkül juthatunk hozzá. A Wi-Free szolgáltatás Magyarországon több mint 300 ezer, Európa-szerte pedig több millió ponton kínál ingyenes WiFi elérést, a díjmentes TV Apps-szal pedig Youtube videókat nézhetnek tévéjükön a felhasználók, valamint elérhetővé válik a UPC Videotár tartalma is, ami lényegében egy komplett videotéka elérését jelenti egyetlen gombnyomással.

A UPC szélessávú szolgáltatásait azonban már nem csak akkor élvezhetjük, ha otthon vagy az irodában vagyunk. A vezetékes szolgáltatások mellé kedvezményes csomagáron rendelhető UPC Mobil tarifái korlátlan adatforgalmat kínálnak minden csomaghoz, hálózaton belül pedig korlátlan beszélgetést tesznek lehetővé. Ráadásul a mobil tarifák mellé a legmodernebb készülékeket is kedvezményes áron szerezhetjük be a UPC-től. A mobil díjcsomagok segítségével az is lehetővé válik, hogy kedvenc tévéműsorainkat otthonunktól távol is megnézhessük a UPC Horizon Go szolgáltatása jóvoltából.

A legújabb ceglédi fejlesztésekről, további lehetőségekről, kedvezményes belépési díjakról a 1221-es telefonszámon, , illetve a későbbiek folyamán, várhatóan július közepétől a Kossuth téren, a Földhivatal előtt megnyíló UPC Marketben szívesen adnak tájékoztatást a cég munkatársai. A UPC támogatóként jelen lesz a június 19-én kezdődő Bor- és Laskafesztiválon is, így a ceglédiek ott is kereshetik a UPC sátorban a cég munkatársait, akik szívesen bemutatják az új szolgáltatásokat. Ezen kívül egy érdekes játékokban is részt vehetnek azok, akik pénteken és szombaton kilátogatnak az esti koncertekre: egy kék fénysugár pásztáz majd a nagyszínpad közönsége felett, és aki felett megáll a kék fény, UPC ajándékokat nyer.

További UPC aktivitások a Bor- és Laskafesztiválon:

Aki regisztrál a UPC sátornál, illetve megpörgeti a UPC szerencsekereket és válaszolni tud a szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdésekre, ajándékot kap.

A gyerekekre is gondolt a UPC: beöltözött mesefigurák járják a fesztivál területét, és azon gyerkőcök, akik mindegyik figurától egy pecsétet összegyűjtenek a pecsétgyűjtő füzetükbe, ajándékra válthatja be azt.

A Strandfoci Bajnokságot is támogatja a UPC

Szombat délután pedig Klein Dávid hegymászóval lehet beszélgetni alaszkai élményeiről a Discovery Channel jóvoltából.

 

Kapcsolódó képek