menu

  • 2014.09.26.

Újra színezték a kerékpártárolót

A Ceglédi Ifjúsági Önkormányzat még a nyáron nyújtott be pályázatot a Gazdasági bizottság felé, hogy néhány elhanyagoltabbnak látszó köztéri parkot, teret, vaselemeket varázsoljon szebbé a “Színezd Újra” ceglédi ifjúsági program keretében.

A sikeres pályázat után kézenfekvővé vált, hogy bekapcsolódjunk a Ceglédi Autómentes Nap programjába, miszerint 2014, szeptember 20-21- én felújítottuk és rendbe hoztuk Kossuth Ferenc utcai nagy játékbolt előtti, igen forgalmas és sokat használt kerékpártárolókat. A felületi kezelés és száradás után színes lakkfestéket kaptak, ezzel is kedvezve, Cegléd belvárosába kerékpárral érkezőknek.

Az akciónak ezzel nincs vége, hiszen a megmaradt alapanyagokból további tárolók kerülnek felújításra, még az idén (természetesen az időjárás függvényében), valamint tavasszal állagmegóvást is végzünk a most lefestett elemeken. Ezúton köszöni meg az Ifjúsági Önkormányzat Cegléd Város Önkormányzatának a segítséget, valamint a Várvag kft. szakmai és alapanyag segítségét, amellyel hozzájárultak az akcióhoz.

A pályázatban még egy további  rendezvény is szerepel amelyet októberben fogunk bemutatni a Tisztelt Lakosság számára, de, hogy pontosan mi lesz az még legyen meglepetés, annyit azért elárulhatunk, hogy egy érdekes világnaphoz köthető a nem mindennapi akció. Erre az évre is rengeteg ötlettel állt elő a testület, a városi rendezvények segítése mellett, természetesen idén sem maradnak el a nagy sikerű adománygyűjtési akciók, az ünnepi bazár, és a karácsony előtti hetekben igazi télapójárat is köszönti majd az iskolásokat.

Forrás: cegledinfo.hu

Kapcsolódó képek